Echipa medicală

Beneficiul pacientului și raportul sănătate/costuri este întotdeauna prioritatea medicilor noștri, iar prevenția va fi mereu mai ieftină decât tratamentul!

DR. LAURA AL-EISA

dr. Oana Arhire

dr. Oana Arhire

Inițiatoarea ecografiei musculoscheletale în regiunea Moldovei, deslușește zilnic, de peste 25 de ani, cele mai complexe cazuri în patologia osteoarticulară. Numeroși reumatologi, neurologi, ortopezi sau chirurgi plasticieni își orientează diagnosticul și terapiile sprijinindu-se pe rezultatele concludente ale medicului nostru coordonator de centru

MEDIC PRIMAR, COORDONATOR
  dr. Felicia Răilianu

  dr. Felicia Răilianu

  Misiunea extrem de dificilă și delicată a explorării imagistice a sânului nu-și putea găsi o încredințare mai potrivită decât în grija doamnei dr. Felicia Răilianu, pentru care precizia și minuțiozitatea detaliului se ridică la nivel de artă.

  MEDIC PRIMAR
   Dr. Cristina Moldoveanu

   Dr. Cristina Moldoveanu

   Succesul multor terapii și intervenții chirurgicale în sfera toracică nu ar fi fost posibil fără informațiile prețioase oferite de fiecare dată de un om pasionat și dedicat profesiei sale. Cu sute de mii de imagini pulmonare derulate, doamna dr. Cristina Moldoveanu este de ani buni prima opțiune în diagnosticarea oricărei afecțiuni toracice.

   MEDIC PRIMAR
    dr. Claudia Cîrjă

    dr. Claudia Cîrjă

    Deși experiența acumulată în timp este fără îndoială o condiție sine qua non a desăvârșirii unui medic, resursa viitorului o constituie în mod cert tânăra generație de radio-imagiști.

    MEDIC SPECIALIST
     dr. Ioana Arhire

     dr. Ioana Arhire

     La Centrul Arhimed puteți avea toată încrederea în cele două tinere noastre specialiste: entuziaste, înalt pregătite profesional și cu un deosebit simț deontologic pentru actul medical.

     MEDIC SPECIALIST

      Contactează-ne acum pentru servicii de