Testimoniale

Totul spre binele pacienţilor noştri care ne onorează cu încrederea lor!

Pe langa competenta si precizia actului medical, doamna doctor emana caldura si bunatatea de care oricine are nevoie cand merge la DOCTOR. Mult respect si pretuire!

Otilia Florescu

Pacienta

Unde este doamna doctor, calitatea actului medical și succesul clinicii sunt garantate! O minte strălucită + un suflet de aur = un OM excepțional!

Veronica Arama

Pacienta

La toate aceste aprecieri este greu sa mai adaugi ceva. Sunteti foarte norocosi sa aveti un colaborator de exceptie cum este d-na. doctor Arhire... O salut cu tot respectul si cu toata inima!

Adriana Ilie

Pacienta

Dumnezeu să vă dea sănătate d.na dr.si mulți, mulți ani binecuvantati printre noi,avem atâta nevoie de OAMENI/MEDICI ca d.voastră! Ii multumesc lui Dumnezeu că v-am întâlnit că sunteți medicul/omul care este gata să ajute neconditionat oricand am apelat la profesionalismul si bunătatea d.voastră,noi cei care avem talantul dat de Dumnezeu si vrem sa-l înmulțim prin a ajuta mereu.Vă îmbrățișez cu drag si mult respect!

Anny Periuc

Pacienta

Respectuase reverențe doamnei doctor care este un OM in adevăratul sens al cuvântului, împlinind cu succes tainele simplului, dar inteleptului proverb: "A fi om e lucru mare."

Iulian Duca

Pacient

Un OM exceptional.. și un profesionist remarcabil...o adevărată artă

Dana Moraru

Pacienta

Sinteti profesionista , in permanenta cautare a noului si acestea dublate de marea calitate de OM !

Manuela Petrescu

Pacienta

Doar stand de vorba cu doamna dr.Arhire simti ca o parte din durere dispare ! Mult respect si pretuire!

Ana Slabu

Pacienta

Da, jos palaria, e doctorita la care imi fac consultatiile regulat.Incredere maxima.Recomand cu incredere

Daniel Morosanu

Pacient

Doamna doctor Arhire este un profesionist cu inima de aur. Multa sanatate ii dorim. Suntem norocoși sa avem in Iasi astfel de medici.

Fam. Casuneanu

Înainte de a fi un medic bun , a fost și este un om deosebit cu suflet mare.Mulțumesc ca existați.Respect deosebit pentru asemenea oameni.

Rodica Moga

Pacienta

Felicitări d-na doctor sînteți un medic deosebit cu un suflet foarte mare.Bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate,bucuri și multă putere

Maria Cuciureanu

Pacienta

Va felicit stimata doamna!!! Sper sa va intilnesc data viitoare cind vin acasa... I’m in big need!! Mult success si sa ramineti asa cum sinteti !!

Doina Breen

Pacienta

Sunteti un medic extraordinar si un om cu suflet de inger !
Multumesc frumos pentru ajutorul acordat la cazurile rx ,multumesc frumos pentru sfaturi ,multumesc frumos pentru tot !

Lucaci Cristina

Pacienta

Un medic și un om deosebit! Mă înclin in fata unui astfel de om profesionist! Dumnezeu să va dea multă sănătate și putere de muncă!

Monica Andronachi

Pacienta

Contactează-ne acum pentru servicii de